Luna iunie, marcată și de tranzitul lui Venus în Rac. Daniela Simulescu, emisiune specială la DCNewsTV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Daniela Simulescu
Foto: Daniela Simulescu
Luna iunie este marcată și de tranzitul lui Venus în Rac. 

Tranzitul lui Venus în Rac va avea loc în perioada 2 - 27 iunie 2021.

„Tranzitul lui Venus în semnul Racului ne va apropia mai mult de familie sau de ideea de familie”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. „Vom crea atașamente puternice și vom dori să transfomăm locul în care trăim într-o oază de confort și liniște”, a subliniat astrologul.

„Cei care vor intra într-o relație în această perioadă vor căuta o legătură securizată și un partener care să le ofere sentimentul de familiaritate”, a mai spus Daniela Simulescu. 

Astrologul Daniela Simulescu a realizat o emisiune specială despre tranzitul lui Venus în Rac, ce va difuzată marți, începând cu ora 15.00, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook, dar și pe YouTube DCNews.

Amintim că, în perioada 30 mai - 23 iunie 2021, Mercur este retrograd în semnul Gemenilor. Toate perioadele de retrogradare ale lui Mercur din 2021 se vor petrece în semnele de Aer. Un timp îndelungat cu Mercur retrograd nu sună prea bine, nu? Dar Daniela Simulescu ne spune că ar trebui să vedem și părțile bune.

„Până la urmă, are și Mercur retrograd scopul lui. Vă întrebați probabil care o fi acela în afară de ăla de a ne enerva. Ei bine, vrea să ne demonstreze că, dacă vrem să facem lucrurile mai bune, trebuie să greșim înainte. Și că viața nu este perfectă oricât de mult ne-am strădui noi în acest sens”, a spus astrologul DC News.

VEZI ȘI: Horoscop iunie Berbec, Taur, Gemeni, Fecioară, Balanță, Scorpion. Astrologul Daniela Simulescu: Sunt fericită pentru o zodie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel