Luna MAI, de FOC. Numerologul Romeo Popescu: Trei cifre de destin FAVORIZATE. ”Să profite, sunt pe val” - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay
Numerologul Romeo Popescu a vorbit, pentru DCNews, despre luna de foc mai, care vine cu mari schimbări. 

"După Paşti urmează luna mai, a cincea lună a anului. E un prim lucru pe care îl putem spune. Un alt lucru pe care îl putem spune este că şi anul acesta este 5. 2+2+1 este 5. Deci se intersectează aceste cifre. Aşa cum ştim, cifra 5, numerologic vorbind, este o cifră de foc” a spus numerologul Romeo Popescu, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la DCNews, ”Ce se întâmplă. El a adăugat că ”Luna mai este a cincea şi arată cum a fost până acum şi cum o să fie până la sfârşitul anului. E ca un fel de sinteză”. 

”Sunt trei luni mai dure până la sfârșitul anului. Ar fi mai, ar fi septembrie și ar fi octombrie. Aceste trei luni sunt mai dure, mai puternice, mai agitate. În funcție de evenimentele acestea, în noiembrie vor fi un fel de alegeri” a continuat numerologul. 

Romeo Popescu a explicat că în mai, septembrie și octombrie vor fi favorizați ”cei cu cifră de destin de foc. Cifrele de destin de foc sunt 1, 5 și 9. Eu aș sfătui oamenii cu cifre de destin de foc, adică 1, 5 și 9, să profite de dinamica evenimentelor și, profitând de dinamica evenimentelor, fiind cifre foarte puternice, 1, 5 și 9, care nu acceptă un om nehotărât, dual, dacă ai destinul ăsta și știi ce vrei de la viață, îi îndemn să profite foarte mult, pentru că sunt pe val. Dacă nu știu ce vor de la viață, cine sunt în relație cu viața, cu prietenii, cu societatea, visurile și obiectivele, o să-i dea peste cap lunile astea”. 

Cum se calculează cifra de destin: Se adună cifrele din data nașterii. De exemplu: 17 septembrie 1991: 17 + 9 + 1991= 2017. Apoi se adună 2 + 0 + 1 + 7= 10. Apoi se adună 1 + 0= 1, aceasta fiind cifra de destin. 

Vezi declarațiile complete în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel