Luna Nouă, probleme URIAȘE pentru zodii. "Ruperi DUREROASE". Mare ATENȚIE! "Îți face mult RĂU"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Astăzi, 20 iulie, va avea loc o Lună Nouă în Rac. De ce este un eveniment astrolog special aflați de la astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.

"E o astrogramă foarte neplăcută. Ascendentul este în capricorn, cu Saturn și cu Pluto pe Capricorn, în opoziție cu Luna Nouă din casa a șaptea. Dragii mei, în periaoda aceasta numai de începuturi nu vom avea parte. Sau mai bine zis, apar tot felul de ruperi, de relații, de căsătorii, de familii, de parteneriate, tot felul de teste foarte grele, foarte dureroase, pline de limite, pline de restricții.

O să fie o perioadă foarte neplăcută această Lună Nouă. Ne vom simți singuri, ne vom simți ai nimănui, neiubiți, nedoriți, neîmpliniți. O să începem să ne comparăm cu ceilalți, mai vine și familia care ne compară: Uite ăla a făcut, ăla a dres, ăla și-a cumpărat, ăla s-a căsătorit. Familia o să ne facă foarte mult rău în preajma acestei date. Nu se întâmplă tuturor, dar cu precădere semnelor cardinale, adică berbec, rac, balanță și capricorn. Cei care aveți în astrogramă aceste semne, fie că e zodie, luna, Mercur, Venus, Marte, ascendentul, descendentul, semne cardinale, să știți că această lună nouă va fi neplăcută. Avem vise urâte, presimțiri, simțim că nu se derulează lucrurile cum ar trebui", spune astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel