Lună Plină în TAUR, 31 Octombrie 2020: "Surprize-surprize de la ora 16:49". Urmează schimbări FOARTE MARI în viață
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Luna Plină în Taur are loc astăzi, 31 octombrie, la ora 16.49. Ce înseamnă acest lucru pentru zodii. 

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a dezvăluit ce semnificație are această Lună plină în Taur. 

"Nu e o Lună Plină în Taur simplă, pentru că este în conjuncție cu Uranus. Poate să fie plină de surprize. V-aș recomanda să nu vă faceți prea multe planuri pentru weekend pentru că s-ar putea să fie date peste cap. Trebuie să renunțăm la anumite obiceiuri care ne aduc confort. Ne putem schimba stilul de viață”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

"Această lună plină va aduce surprize. Unde nu vă gândiți, exact acolo se întâmplă ceva.” a spus astrologul. De asemenea, Luna Plină îl are ca guvernator pe Venus, care se află în casa a șasea, a sănătății. ”Venus are mare legătură cu cât ne iubim zi de zi.” a punctat Daniela Simulescu. 

"Cei mai afectați de Luna Plină în Taur sunt zodiile de pământ: Taur, Fecioară, dar și Scorpionii. ”Nu se întâmplă în sensul bun sau rău, ci vor simți schimbări” a afirmat astrologul.

Cei care se vor speria cel mai rău vor fi Leii, Scorpionii, Vărsătorii. ”Aceste trei semne vor fi foarte supărate, dezamăgite, dar urmează schimbări foarte mari în viață, nu este cazul să le opuneți rezistență” a subliniat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel