Lună Plină în Taur. Planuri dărâmate, surprize ciudate. Astrolog: ”Vremurile se schimbă!”
Autor: Rodica Mitu pe 28 oct 2020 / 23:16 | Magazin
Exclusiv

Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Va fi Lună Plină în Taur pe 31 octombrie. Despre acest subiect, Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a făcut o serie de precizări importante. 

„Pe 31 octombrie, ora 16:49, vom avea o Lună Plină în Taur menită să ne destabilizeze serios. Să dezmembreze “eul”. Luna va fi în conjuncție cu Uranus. Știți ce transmite energia Taurului? Stabilitate, bani, emoții, rigiditate, concret, confort și lene. Știți ce îi place lui Uranus? Să se joace de-a pititea cu energia Taurului. Să îi arate că îl găsește oriunde se pitește. Adică ii place să dărâme planuri, dar și să facă mișto de Taur. De ce? Pentru că Uranus adoră schimbarea și surprizele ciudate și nu dă doi bani pe stabilitate! Știe că se poate și fără. 

Mai în traducere așa: vremurile se schimbă, fraților! Suntem simpli muritori, dornici să rămânem în zona de confort, dar acum altă soluție nu avem decât să învățăm să ne adaptăm. Și vedeți voi, provocările individuale nu au cum să nu fie influențate de ce se întâmplă la nivel mondial”, a transmis Daniela Simulescu.

Rămâneți pe DCNEWS.RO și DC News TV, urmează o emisiune specială despre Luna Plină în Taur.

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri