LUNĂ PLINĂ la începutul lui septembrie. Se încheie o etapă. Astrolog: Vor exista coșmaruri și anxietate
Autor: Daniela Simulescu pe 29 aug, 19:25 | Horoscop
Exclusiv

planeta

Pe 2 septembrie, la ora 8.22, vom avea Lună Plină în semnul Peștilor.

Și de parcă nu ar fi de ajuns, în acea zi avem o mulțime de alte aspecte: Venus opoziție cu Saturn, Mercur trigon Saturn și Soare trigon cu Uranus.

Fenomenul de Lună Plină presupune de obicei încheierea unei etape. Fiind de data aceasta în Pești, nevoia principală va fi cea a renunțării, a eliminării sau a sacrificiului. Soarele și Mercur se află în Fecioară și ne pun la muncă și să căutăm doar ce este concret, iar Luna și Neptun din Pești ne duc într-o zonă de visare și vor să țintim către tot ce este abstract.

Este drept, Mercur a trecut recent de o opoziție cu Neptun, aspect ce ne-a adus multă confuzie, dar trigonul cu Saturn ne va asigura că putem să devenim mai pragmatici și să nu mai visăm cai verzi pe pereți. Dar în acest sens trebuie să facem curățenie sau să aruncăm ce nu ne mai trebuie. Putem începe cu lucrurile vechi peste care s-a depus praful sau cu obiceiurile toxice. Axa Fecioară-Pești are legătură și cu sănătatea atât fizică, dar și emoțională.

Înainte de Lună Plină și după, vom avea tendința de a fi mai moleșiți, de a avea coșmaruri sau de a fi super anxioși. Deci vă recomand mult somn și odihnă cât cuprinde. 

Te-ar putea interesa și ....
Horoscop Vezi toate articolele
Crossuri parteneri