Caz Târgu Jiu. Badea: Luptătorii de MMA nu pot privi aceste imagini. Atât de dure sunt!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Mircea Badea a revenit asupra cazului şocant de la Târgu Jiu, unde o fată de 13 ani a fost bătută de o alta de 14 ani. Imaginile au fost distribuite în mediul online de un luptător MMA din SUA .

"Dacă vrei să vezi filmul, în acest moment, nu îl găseşti nicăieri. A dispărut de pe Facebook. Pe YouTube nu mai poate fi accesat. Toate site-urile care îl postaseră l-au retras. Este extrem de violent. Eu l-am găsit în SUA, la un luptător de MMA - cel mai violent sport de luptă dintre cele care există. Domnul acesta este Dillon Danis, este neînvis în meciurile MMA.

"Luptătorii de MMA de pe planetă nu pot privi aceste imagini"

A postat aceste secvenţe, care iniţial sunt blurate, şi el zice în felul următor: "Trebuie să o găsim pe această fată şi să o întreb de ce are nevoie. Este foarte greu de privit". Deci acest luptător care are de-a face cu violenţa zilnic, prin natura sportului pe care îl practică, spune: "Este foarte greu de privit. Dacă aveţi orice fel de informaţie, anunţaţi-mă, vreau să o ajut în orice fel".

El, la această postare, are peste 765.000 de vizualizări şi are 8.250 de comentarii care nu sunt din România, ci de pe planetă. Toţi spun acelaşi lucru: "Este îngrozitor, nu poţi privi aşa ceva". Deci luptătorii de MMA de pe planetă nu pot privi aceste imagini. Atât sunt de dure, de intense din punct de vedere al violenţei fizice şi psihice. Nu avem de-a face doar cu o violenţă fizică. Avem de-a face cu poziţionarea victimei în genunchi, o întreagă procedură repetată. Că nu este doar un singur film. Sunt trei", a spus Mircea Badea în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel