Madonna a anulat un concert: Mă doare mai mult decât vă puteţi imagina
Autor: Rodica Mitu pe 26 ian, 13:12 | Muzica

Madonna a anulat primul din seria sa de 15 concerte pe care le avea programate la Londra în cadrul turneului mondial „Madame X”.

„Sunt profund întristată de faptul că vă dezamăgesc şi vă rog să mă credeţi că mă doare mai mult decât vă puteţi imagina atunci când sunt nevoită să anulez un spectacol”, scrisese artista pop într-un mesaj publicat pe Instagram, după ce a anulat două concerte la Lisabona, săptămâna trecută.

Posesorii de bilete pentru concertul programat luni seară la London Palladium, o prestigioasă sală de spectacole cu 2.300 de locuri din capitala Marii Britanii, au fost informaţi în legătură cu decizia vedetei americane prin intermediul unor SMS-uri personalizate.

Spectatorii vor primi contravaloarea biletelor achiziţionate la acest show, au precizat reprezentanţii Ticketmaster, organizatorul acestor concerte. Următorul spectacol al Madonnei programat în aceeaşi sală de concerte ar trebui să aibă loc miercuri seară, iar seria de 15 show-uri londoneze se va încheia pe 16 februarie.

Madonna a spus că următorul spectacol va avea loc 'la data la care este programat' şi le-a transmis fanilor ei promisiunea următoare: 'voi continua până când nu voi mai putea'.

'La recomandarea medicilor, mi s-a spus să mă odihnesc pentru câteva zile. Aşa cum ştiţi cu toţii, am suferit câteva accidentări care m-au deranjat încă de la debutul turneului, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să îmi pun sănătatea pe primul loc', a scris vedeta pop în acel mesaj online.

'Ultimul lucru pe care mi-l doresc este să îmi dezamăgesc fanii sau să compromit integritatea show-ului meu', a adăugat Madonna, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesa și ....
Muzica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri