Mai mulți elevi, transportați de urgență la spital, după ce s-au rănit în timp ce încercau să reproducă o scenă din serialul Squid Game
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mai mulți elevi, transportați de urgență la spital, după ce s-au rănit în timp ce încercau să reproducă o scenă din serialul Squid Game / Foto: Pixabay
Mai mulți elevi, transportați de urgență la spital, după ce s-au rănit în timp ce încercau să reproducă o scenă din serialul Squid Game / Foto: Pixabay
Mai mulți elevi au fost transportați de urgență la spital, după ce s-au rănit în timp ce încercau să reproducă o scenă din serialul Squid Game, în Franța.

Caz șocant în Franța. Mai mulți elevi ai şcolii George-Sand, din localitatea Cregy-les-Meaux, au fost transportați de urgenţă la spital, după ce au fost răniţi de colegi, în timp ce încercau să reproducă o scenă din serialul sud-coreean Squid Game, scrie Le Parisien.

Incidentul a avut loc la data de 13 octombrie, atunci când elevii din clasele a III-a şi a VI-a s-au întâlnit pe un coridor al unității de învățământ. Se pare că unul dintre copii a venit cu ideea de a reproduce o scenă din celebrul serial. Jocul s-a dovedit însă a fi unul destul de periculos. Elevii s-au călcat în picioare, iar mai mulți dintre ei au suferit răni serioase. Cinci dintre aceștia au fost transportați la spital de către părinții lor.

Conducerea şcolii a anunţat că trei dintre copii vor fi exmatriculaţi. Ei au fost acuzaţi de iresponsabilitate.

10 curiozități despre serialul Squid Game de pe Netflix

Squid Game, tradus ca Jocul Calamarului, este ultima senzație de pe Netflix. Producția sud-coreeană este despre o lume în care oamenii care au acumulat datorii mari sunt competitori într-o serie de jocuri mortale, pentru un premiu de aproximativ 38 milioane de dolari. Personajele participă la versiuni sângeroase ale jocurilor tradiționale pentru copii, iar cei eliminați sunt omorâți. 

Curiozități despre Squid Game 

1. Squid Game a înregistrat 111 milioane de vizualizări în primele 30 de zile, fiind cea mai de succes lansare de serial de până acum, conform reprezentanților Netflix. 

2. Hwang Dong-hyuk a scris și regizat serialul. El a propus ideea unor televiziuni, în 2008, dar a fost refuzat. După 12 ani, Netflix i-a oferit încrederea de care era nevoie. 

3. Squid Game s-a numit inițial "Round Six", dar titlul a fost schimbat din motive comerciale. De asemenea, la început, proiectul a fost creat ca un lungmetraj. În acel scenariu, detectivul de poliție Jun-ho nu exista.

4. Costurile de producție s-au ridicat la 21.4 milioane de dolari. Suma este mult mai mică decât cea alocată pentru produsele slab cotate de la Hollywood.  Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel