Mai mulţi turişti, jefuiţi la intrarea în hotel în Barcelona - VIDEO
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Poliţia spaniolă a făcut publice mai multe imagini filmate de camerele de supraveghere pentru a le cere turiştilor să fie atenţi la obiectele personale. 

Jafurile au avut loc în plină zi în fața unor hoteluri exclusiviste din Barcelona.

În imaginile oferite presei se vede cum ambele jafuri au avut loc în fața hotelurilor unde victimele erau cazate. În prima filmare victima este o femeie care poartă la mână un ceas de 6.000 de euro și este atacă brutal la intrarea în hotel. În cel de-al doilea clip este vorba de un turist căruia îi este smuls de la mână ceasul Rolex. În ambele situații hoții au acționat după același scenariu. Și-au urmărit victimele și le-au jefuit la intrarea în hotel, scrie dordevacanta.ro.

Politiștii spanioli trag un semnal de alarmă și asupra riscului de a lăsa nesupraveghetate în mașini obiecte de valoare. Autoritățile au făcut publică reținerea a doi hoți specializați în furtul din mașini din parcările publice cu plată, după ce au dat nu mai puțin de 67 de spargeri.

O stradă din Barcelona, celebră în toată lumea 

"Cele mai tari străzi din lume" au fost selectate de aproximativ 27.000 de locuitori ai orașelor din întreaga lume. Pentru a primele zece străzi, editorii Time Out de la fiecare destinație au studiat străzile sugerate, concentrându-se pe mâncare, băuturi, ofertele culturale și de viață de noapte ale nominalizatelor. Echipa a analizat, de asemenea, modul în care fiecare stradă cultivă un sentiment de comunitate, care a fost mai important ca niciodată în pandemie.                                                                                                                                                                                                                             

Numărul doi pe listă este Passeig de Sant Joan din Barcelona. Strada spaniolă nu este la fel de faimoasă ca Las Ramblas, ​​dar este cunoscut pentru că este unul dintre primele coridoare verzi ale orașului - are piste pentru biciclete, trotuare largi, copaci și o mulțime de bănci.

În prezent, găzduiește și piața alimentară Mercat de l'Abaceria.

VEZI Clasamentul celor mai tari străzi din lume. Ce poți să vezi și să faci dacă pleci în vacanță în aceste țări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel