Maia Sandu, președintele Moldovei, s-a vaccinat cu AstraZeneca
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a fost administrată în această dimineață prima doză de vaccin anti-Covid-19, AstraZeneca.

„Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19, AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez - familia, prietenii, colegii”, a spus doamna Maia Sandu.

Șefa statului a mulțumit medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. „Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate - să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri”, a accentuat Președintele țării.

De asemenea, doamna Maia Sandu a îndemnat toți cetățenii Republicii Moldova să se vaccineze. „Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea”, a subliniat Președintele Republicii Moldova, potrivit unui comunicat al Administrației de la Chișinău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel