Urmărește emisiunea live
Majestatea Sa Margareta: E dorul unei fiice de tatăl său. A iubit atât de mult această țară!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vorbit, luni, despre încredere și unitate, despre pandemie și reconstrucție.

Un fragment din interviul istoric cu Familia Regală a fost difuzat, luni, la Antena 3, la News Hour with CNN:

Majestatea Sa Margareta: Vă rog să fiți împreuă, vă rog să vă gândiți la ceilalți. La vecini, la bunica, la copil. Asta e cel mai important: să nu uităm că avem nevoie unii de alții. Cred că mesajul regelui ar fi fost exact acesta.

Sabina Iosub: Vă e foarte dor?

Majestatea Sa Margareta: Da, îmi e foarte dor, da. E dorul unei fiice de tatăl său, dar și mesajul custodelui coroanei în numele regelui României - Mihai I.

Majestatea Sa Margareta: Tatăl meu a fost un om democratic, dar în plus a iubit atât de mult această țară, și asta mi-a transmis mie și îi mulțumesc foarte mult pentru acest lucru în fiecare zi pentru că, din când în când, nu e ușor, e dificil să mergem înainte și să facem ce vrem, dar acest angajament pentru țara noastră este ceva pentru care în fiecare zi mă trezesc și spun că este frumos, este ceva nou de făcut, este și ceva tradițional. Și mergem înainte. Și acesta este un dar pentru mine.

VEZI ȘI: Majestatea Sa Margareta, la lansarea volumului „Povestea Castelului Săvârșin”, apărut sub semnătura Principelui Radu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel