Majorare pensii, 1 septembrie. Elena Cristian: Pensionarii sunt duși cu vorba
Autor: Alexandru Ichim pe 29 iul, 21:54 | Economie

Elena Cristian

Elena Cristian, jurnalist DC Business, s-a arătat indignată de afirmațiile președintelui Klaus Iohannis cu privire la majorarea pensiilor și alocațiilor de anul acesta. 

Elena Cristian, jurnalist DC Business, a intrat în direct la România TV unde a vorbit despre majorarea pensiilor de la 1 septembrie. 

”Cu siguranță că punctul de pensie nu va fi majorat cu 40%. Asta am spus cred că de acum două luni. Am spus clar că știm scenariile pe care lucrează Ministerul de Finanțe. Că există acel scenariu acum, cu 10%, de la 1 septembrie la punctul de pensie, și restul anul viitor sau în următorii doi ani sau cu un maxim de 20% și restul anii viitori. Cu siguranță nu se va întâmpla această majorare cu 40%. Ce mă deranjează pe mine este că pensionarii sunt duși cu vorba, că își fac speranțe, că își fac calcule, că sunt oameni pentru care fiecare bănuț contează. În ceea ce privește alocațiile, există o legislație în vigoare, dar acestea nu se vor dubla, ci vor crește doar cu 20%, cât a anunțat doamna Alexandru astăzi”, a declarat Elena Cristian.

Klaus Iohannis a anunțat astăzi că pensiile nu se vor majora cu 40% și că ”nu există bani pentru toate”, iar Guvernul va face mai multe analize. 

Te-ar putea interesa și ....
Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri