Majorarea pensiilor cu 40 la sută, constituţională. Bogdan Hossu dă cărţile pe faţă. "Aveau o altă formă de abordare". Val Vâlcu: "Deci e crimă cu premeditare"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, a reacţionat în exclusivitate pentru DC NEWS, după ce Curtea Constituţională a decis că majorarea pensiilor cu 40 la sută este constituţională. 

"Decizia era de aşteptat. Nu ştiu exact documentaţia depusă de Guvern, dar din punct de vedere tehnic nu însemna decât, ca la orice legislaţie aferentă, ca Guvernul având baza legală, să programeze structura de buget astfel încât să acopere necesarul respectiv. În mod normal, când s-a făcut bugetul pentru 2020, creşterea de 40 la sută trebuia cuprinsă. Şi cel puţin la începutul anului, aşa au şi anunţat în Parlament (n.r. Guvernul PNL), că e cuprinsă. Faptul că, între timp, s-au modificat... părerea mea e că s-au modificat pentru că aveau o altă formă de abordare, sperau să facă alegeri anticipate, să fie o majoritate care să permită modificarea cadrului legislativ", a declarat Bogdan Hossu. 

"Ce spuneţi dvs este că e crimă cu premeditare. Adică plănuiau să nu dea această creştere încă de când au venit", a replicat Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel