Majordomul Prințesei Diana, MARCAT pe viață. Care au fost ultimele EI cuvinte. NU te așteptai la ASTA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Detalii incredibile ies la iveală după mai bine de 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. Iată care au fost ultimele sale cuvinte. Majordomul ei a rămas marcat pe viață. 

Moartea Prințesei Diana, denumită Prințesa Inimilor, după ce a cucerit o lume întreagă prin bunătatea și simplitatea ei, indiferent de țară, cultură sau istorie, a zguduit o lume întreagă.

După un mariaj cu greutăți care a distrus-o psihic și fizic și un divorț pe care nu și-l dorea, exact în momentul în care iubea din nou, un cumplit accident rutier i-a curmat viața.

Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana?

Ei bine, după moartea ei, au ieșit la iveală tot felul de detalii și secrete din viața Prințesei, care mai de care mai cutremurătoare. Printre acestea se află și cel al majordomului ei care-și amintește și acum că nu era deloc în apele ei și înainte să plece la Paris era foarte abătută. Bărbatul a rămas marcat pe viață și asta pentru că ultimele cuvinte ale Prințesei Diana au fost: „Vei fi acolo cand mă voi întoarce, nu?”.

Majordomul a fost pus pe gânduri de aceste cuvinte și de tonul cu care au fost rostite și spune că parcă a presimțit că ceva rău se va întâmpla.

În data de 31 august 1997, Printesa Diana și iubitul ei, Dodi Al-Fayed, erau implicați în accidentul înfiorător. Din cauza unei echipe de paparazzi, șoferul a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit brutal. Deși s-a spus că Prințesa Diana a murit pe loc, lucurile nu au stat așa. Aceasta a decedat în jurul orei de 3 noaptea, în urma unui stop cardiac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel