Mama Annei Lesko, din nou în stare gravă la spital. Artista este îngrijorată: "Duce o luptă grea "
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Mama Annei Lesko, din nou în stare gravă la spital. Artista este îngrijorată: "Duce o luptă grea "  /  Sursă foto: Instagram
Mama Annei Lesko, din nou în stare gravă la spital. Artista este îngrijorată: "Duce o luptă grea " / Sursă foto: Instagram
Anna Lesko este îngrijorată după ce mama ei a ajuns în stare gravă la spital pentru a doua oară. Artista a dezvăluit ce se întâmplă cu mama ei.

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste atât pentru voce ei, cât și pentru felul în care arată. Vedeta știe cum să fie în centrul atenției, iar fotografiile pe care le postează în mediul online fac furori printre internauți. Artista îi binedispune întotdeauna pe cei din jur cu energia ei debordantă, însă cu toate acestea, Anna Lesko trece și prin perioade dificile.

Mama Annei Lesko este internată în spital

Anna Lesko trece prin cea mai grea perioadă, după ce mama ei a fost internată pentru a doua oară în stare gravă după ce a contractat noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de artistă pe rețelele de socializare. Aceasta a mărturisit că mama ei în vârstă de 70 de ani se află în spital pentru a doua oară după ce au apărut mai multe complicații în urma infectării cu COVID-19.

”De ceva vreme, mama mea în vârstă de 70 de ani duce o luptă grea și istovitoare cu noul coronavirus. Este a doua oara internată la spital, întrucât au apărut complicații la nivel digestiv. Este complet schimbată, a slăbit enorm și obosește numai când vorbește”, a scris Anna Lesko pe pagina sa de Instagram, acolo unde s-a plâns de situația din România provocată de pandemie de coronavirus, informează Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel