Mama Biancăi Drăgușanu, diagnostic grav. "Te operezi sau mori"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 14 ian, 17:18 | Vedete

Bianca Drăgușanu a povestit despre boala mamei ei, despre cum a convins-o să se opereze, dar și cum se mai simte aceasta. 

Mama Biancăi Drăgușanu a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticată cu o boală cumplită. 

Bianca a vorbit despre momentul în care a convins-o pe mama ei să se opereze, dar și cum se mai simte aceasta. 

"Urmează să o duc iar la control. Este bine, sper că este bine și mie îmi place să vorbesc doar în termeni pozitivi. E sub control, pentru că boala poate recidiva oricând și va trebui să mergem la un control cu laser", a declarat Bianca Drăgușanu, într-un interviu pentru Antena Stars.

"Te operezi sau mori"

 

"Știu că sună puțin a dramă asta cu "ori te operezi, ori mori", dar dacă nu pui punctul pe i... nu mi-a venit nicio variantă să fiu mai convingătoare. Aia am simțit, aia am spus și i-am fost alături, e mama mea, o să-i fiu alături toată viața, necondiționat. E singura dragoste adevărată asta între mama și fiică. Ea mă susține la rândul ei în orice problemă pe care o am, ne consultăm frecvent și în momentul de față va trebui să fim foarte atente amândouă la această boală pe care a avut-o, pentru că poate recidiva oricând", a mai spus aceasta. 

"Suntem credincioase, gândim pozitiv, suntem puternice și putem reuși orice ne propunem. Ne iubim, ne și certăm, dar imediat ne împăcăm", a completat. 

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri