Mama copilului din Cluj ÎNJUNGHIAT de tată, primele declarații: A urlat și mi-a spus că e prea târziu
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ
Foto cu rol ilustrativ
Mama copilului de opt ani găsit înjunghiat în mașina tatălui a făcut primele declarații. 

În această săptămână, la trei zile după dispariție, copilul de opt ani a fost găsit înjunghiat în mașina tatălui. Bărbatul, principalul suspect, plecase în vacanță cu fiul său.

Pentru că tatăl copilului, de care era despărțită, „a urlat” telefon pe 25 iulie, spunându-i că a întârziat și că e prea târziu, femeia a sunat la poliție.

Anchetatorii spun că băiatul era mort de două zile atunci când i s-a găsit trupul neînsuflețit. 

Mama copilului, primele declarații 

 

„Sâmbătă, în 25 iulie, după ce a urlat la telefon la 20.18 cum că am întârziat mi-a spus că e prea târziu. În secunda 2 am sunat la 112. Asta am crezut atunci – deja am simțit că copilul nu mai e în viață și eram ferm convinsă că și-a luat și el viața.

Am avut speranța, când cineva l-a văzut pe el și a văzut și mașina, eram ușurată și eram bucuroasă, mă gândeam că dacă el era în viață, și copilul e în viață. Nu îl credeam că i-a putut face rău.

Sunt șocată că trei zile a stat cu copilul mort în mașină și el a încercat să își taie venele când poliția era pe urmele lui. Polițiștii toți au fost alături de mine și au încercat să facă tot posibilul să mă ajute”, a mărturisit femeia pentru ziarulclujean.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel