Managerul Spitalului Colentina, confirmat cu noul coronavirus
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Remus Gabriel Mihalcea, managerul Spitalului Colentina,  are coronavirus și este internat, au confirmat, miercuri seara, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Remus Gabriel Mihalcea este internat în Spital Victor Babeș și are simptome ușoare de COVID-19.

Managerul de la Colentina s-a simţit rău încă de luni şi a fost testat tot la „Victor Babeș”, unde acum este internat şi primeşte tratament, potrivit Mediafax.

Vestea că managerul Spitalului Colentina este infectat vine în aceeaşi zi s-a redeschis unitatea sanitare şi pentru pacienţii care au alte afecţiuni în afară de COVID-19. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat miercuri că unitatea a primit avizul DSP Bucureşti pentru redeschidere.

Spitalul Coletina va avea în continuare zonă de Covid, și, separat, va avea, cu circuit complet separat, zona de non-covid.

Managerul Remus Mihalcea a atras atenţia de mai multe ori asupra situaţiei în care se află pacienţii care se tratau înainte în Spitalul Colentina. Înainte ca unitatea sanitară să se transforme în spital dedicat exclusiv pacienţilor cu Covid, aici erau trataţi peste 20.000 de pacienţi în fiecare lună.

Dr. Remus Mihalcea este al doilea manager de spital care se infectează cu SARS-Cov-2, după cel al Spitalului Gerota, tot din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel