Rareș Bogdan face IGNORANT un ministru din Guvernul Orban: Am SALVAT ONOAREA PNL în seara aceasta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan
Silviu Mănăstire l-a atacat pe ministrul Culturii, în contextul centenarului Tratatului de la Trianon. Întrebarea cheie pe care i-a adresat-o lui Rareș Bogdan. 

Silviu Mănăstire și Rareș Bogdan au schimbat câteva replici după ce Ministerul Culturii nu a ieșit public să spună nimic despre sărbătoarea de astăzi, 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon și nu a organizat niciun eveniment. 

"Mă uităm pe site-ul Ministerului Culturii, nu e nici măcar un comunicat de presă (n.r. în ceea ce privește aniversarea centenarului Tratatului de la Trianon), Rareș Bogdan. Parcă nu a existat în istoria și în devenirea noastră ca nație acest episod. Nu știu, domnul ăsta, Bogdan Gheorghiu, nu înțeleg ce calități a avut acest domn să-l numiți ministru al Culturii. Un personaj insipid, incolor, e ca apa plată, de la robinet, nu face nici bine, nici rău. Eu nu înțeleg chestiunile astea", a spus Silviu Mănăstire, în direct la B1 TV. 

"Iuliu Maniu a avut cel mai profund și mai scurt discurs din istoria unui politician român, care a pus în genunchi un Parlament întreg. A spus un singur cuvânt, "Nem" (n.r. NU). Atât a spus Iuliu Maniu de la tribuna Parlamentului European, celor care îi spuneau să facă o țară a cantoanelor în Transilvania. Asta îi transmit și eu domnului ministrul al Culturii și tuturor celor ce vor să facă politică în această țară, să citească", a răspuns Rareș Bogdan. 

Silviu Mănăstire: De ce le este rușine colegilor tăi din PNL? S-au gândit să nu fie emoționați cei de la UDMR dacă celebrăm această zi importantă pentru identitatea națională? I-a fost rușine lui Bogdan Gheorghiu sau celor de la PNL cu această zi?

Rareș Bogdan: Nu, ignoranța bat-o vina...

Silviu Mănăstire: Adică prostia, mai pe românește!

Rareș Bogdan: Domnu' Mănăstire, eu nu sunt extraterestru, nici socialist, nici bolșevic. Sunt liberal! Eu am salvat în seara aceasta onoarea PNL, prin faptul că vorbesc de acest lucru. Deci nu liberalii trebuie acuzați. Nu sunt nici USR-ist, nici comunist, nici UDMR-ist. Sunt membru al PNL...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel