Manchester United - Burnley 0-2. Diavolii roșii pierd rușinos acasă
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 23 ian, 09:17 | Fotbal

Foto: Agerpres

Manchester United a fost învinsă pe Old Trafford, cu 2-0, de formația Burnley, în Premier League.

Manchester United a fost învinsă, pe teren propriu, cu 2-0, de formația Burnley, într-o partidă din cadrul etapei a 24-a a campionatului de fotbal al Angliei, conform Agerpres.

Oaspeții au deschis scorul în prima repriză a întâlnirii de pe Old Trafford, prin Wood, în minutul 39. După reluarea meciului, Jay Rodriguez a stabilit scorul final în minutul 56.

Fanii lui United, revoltați

 

Fanii lui United s-au săturat de conducerea americană a clubului, contestând rezultatul la finalul meciului, după ce elevii lui Ole Gunnar Solskjaer au suferit al doilea eșec consecutiv, după înfrângerea din fața lui FC Liverpool.

Fosta legendă a lui Man United, Rio Ferdinand, a comentat situația, spunând „Stau aici și sunt rușinat. Este rușinos să fiu aici și să văd astfel de lucruri".

Tinerii nu vor mai purta tricoul cu United

 

„Nu poți apăra asta. Fanii plecau după 85 de minute. Conducătorii clubului trebuie să vadă asta și să facă schimbări, să facă un plan. Tinerii din școlile britanice nu vor mai purta tricouri cu Man United, nu vor mai vrea să vină și să vadă așa ceva", a spus tranșant Ferdinand.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri