Manchester United rămâne lider în Premier League după remiza de pe Anfield
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Liverpool - Manchester United (0-0) a trezit un mare interes înainte de meci, atât în rândul fanilor, cât și în cel al specialiștilor. Din păcate jocul nu s-a ridicat la nivelul așteptat, echipele nereușind să marcheze.

Gazdele au avut posesia balonului, în special în prima repriză, dar United a fost mai aproape de a deschide scorul prin Bruno Fernandes care a trimis foarte puțin pe lângă poartă, din lovitură liberă de la 20 de metri.

Din partea a doua au rămas demne de menționat paradele celor doi portari. De Gea a scos din vinclu un șut bine plasat al lui Thiago Alcantara, în timp ce Alisson a salvat gazdele de la înfrângere, respingând în ultimă instanță un șut de la distanță al lui Pogba.

Nici cele patru minute suplimentare nu au fost de folos echipelor pentru a-și adjudeca victoria. United rămâne lider și după finele etapei, cu 37 de puncte, și așteaptă deplasarea de săptămâna viitoare la Fulham, o echipă în mare sete de puncte. Liverpool, în cazul unei foarte probabile victorii a lui Man City cu Crystal Palace, cade pe 4, dar etapa viitoare joacă tot acasă, cu Burnley.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel