Manechin celebru, hărțuit, terorizat și amenințat cu moartea. Mesaj de groază: ”Fă-le pilaf, domnule cancer!”
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Adele Chirică
Adele Chirică
Un manechin celebru este hărțuită de o femeie misterioasă, care nu-i dă pace de ceva timp. A ajuns să facă plângere la poliție. 

Adela Chirică, un fost manechin de top, s-a trezit, din senin, amenințată pe pagina de socializare. Atacurile o vizau atât pe ea, cât și pe Davis, băiețelul ei, care suferă de Sindromul Dravet, o formă rară și periculoasă de epilepsie.

”Nu i-am răspuns niciodată, sperând că, dacă nu va exista dialog, se va plictisi și mă va lăsa în pace. Și, recunosc, eram destul de șocată, mi-am dat seama că persoana respectivă are o problemă, mai ales că a specificat că a avut epilepsie. Nu am vrut să îi fac rău, reclamând-o la Poliție sau făcând-o publică”, a declarat Adele Chirică. 

Atac nemilos pe pagina de Facebook

Mesajele sunt pline de ură, femeia ajungând să-i bântuie viața fostului manechin.

”Copiii lor vor crește fără mamă, deci și al tău poate crește fără mamă! Fă-le pilaf, domnule cancer”, i-a transmis femeia lui Adele. 

În ecuație i-a băgat și pe Nicolae Sota, fostul logodnic al Adelei și tatăl copilului, și pe iubita acestuia, Natalia Barbu. ”Premoniția mea: Lui Adela Chirică îi va recidiva cancerul, va paraliza, iar copilul ei va ajunge la tatăl lui, iar ea pe patul de spital va fi terminată gândindu-se că va ajunge la Natalia Barbu, mama vitregă”, a scris femeia care nu-i dă pace fostului manechin. Au fost mesajele în urma cărora Adela Chirică s-a adresat Poliției. 

Plângere la poliție

”Deși sunt un om credincios și nu cred în blesteme, ba, mai mult, m-am rugat pentru ea, am realizat că este un om bolnav, care necesită tratament. Am făcut plângere la Poliție și la locul ei de muncă și sper ca autoritățile să se ocupe urgent de acest caz, ea deja a devenit un pericol public. Am toată empatia pentru persoanele bolnave și le sprijin, le ajut necondiționat, însă când cineva se leagă de fiul meu, devin o leoaică”, a declarat Adela Chirică, pentru CANCAN.RO.

Adela Chirică, președinte al Asociației pentru Dravet si alte Epilepsii Rare, a mai dezvăluit că blestemele femeii s-au îndreptat și către două prietene ale ei.

”Nu vreau să-i fac rău, însă are nevoie de tratament și de supraveghere. Le-a blestemat și pe cele care mi-au luat apărarea în fața ei în mediul online”, a încheiat Adela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel