Marcel Ciolacu, despre demisia lui Orban: Îi anunț o veste tristă. O nouă MOȚIUNE
Autor: Alexandru Ichim pe 25 feb, 20:01 | Personalități politice

FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a reacționat după ce Klaus Iohannis a anunțat în această seară că premierul Ludovic Orban și-a dat depus mandatul. 

”În primul rând mă bucur că președintele României a respectat decizia CCR și a dat dreptate Partidului Social Democrat că domnul Orban nu putea fi nominalizat, cel puțin nu pe spiritul Constituției de a crea o mascaradă în Parlament. O simulare de propunere de prim-ministru. Mai departe, vom merge la consultări”, a precizat Marcel Ciolacu la România TV. 

PSD depune moțiune de cenzură

 

Întrebat dacă i s-au transmis semnale că în cazul în care PSD-ul nu sprijină fie învestirea Guvernului, fie ajungerea la anticipate, viitorul Guvern va da o Ordonanță privind alegerea primarilor în două tururi, Marcel Ciolacu a răspuns: 

”Îi anunț o veste tristă. Atributul opoziției este de a depune o moțiune în fiecare sesiune. Dacă se mai încearcă, dar ar fi o aberație să se încerce să se dea Ordonanță pe modificarea legilor electorale, acum cu o lună înainte de depunerea listelor, vom depune o moțiune de cenzură, dacă dorim să prelungim această criză prin lucruri nelegale”, a mai susținut Marcel Ciolacu la România TV. 

 

 

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri