Marcel Ciolacu, lămuriri privind Legea carantinării. ”Nu se poate vota în această formă”
Autor: Alexandru Ichim pe 14 iul, 20:27 | Personalități politice

Marcel Ciolacu a făcut clarificări cu privire la Legea carantinării. Liderul interimar al Partidului Social Democrat a declarat că legea este ”prea importantă să fie gata în 24 de ore”. 

Noi detalii cu privire la Legea carantinării vor fi făcute publice în această seară. Anunțul a venit din partea liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu. 

”Eu am vorbit acum 10 minute cu domnul președinte al Senatului, cu domnul Robert Cazanciuc, iar la ora aceasta sunt în Comisia Juridică. E, mi se pare, a patra seară când au stat până la 11-12 noaptea. Am înțeles că la ora 21:00 președintele Senatului va ieși să spună care sunt deciziile în acest moment și ce urmează să fie modificat la lege. Raportul legii nu va fi votat în Comisie fără să fie pus în dezbatere publică. De fapt aici este și diferența între procedura pe care am dorit-o noi și ce a dorit Guvernul Orban. Nu putem da o lege fără o consultare publică. Eu, ce sunt trist, văd că președintele Iohannis este incapabil să vadă adevărul și realitatea. Guvernul său PNL a făcut un proiect de lege prost, abuziv și dictatorial. El nu poate fi votat în această formă. Este o lege mult prea importantă să fie făcută în 24 de ore. Tot corpul legii a fost o aberație. Parcă președintele trebuie să găsească neapărat pe cineva vinovat pe o lege venită pe repede înainte, știind de o lună înainte că va veni acest moment”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri