Marcel Vela, MESAJUL serii pentru românii din țară și din DIASPORA. "Este una din lecțiile vieții"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Marcel Vela a transmis un mesaj tuturor românilor din țară și din diaspora, în plină pandemie de COVID-19. 

"Dragi prieteni, prin ceea ce trecem noi, noi toți, fie că suntem aici în fața dvs., fie dvs. acasă este una din lecțiile vieții și cred că acum este momentul să dovedim capacitatea noastră de a fi disciplinați, determinați și uniți. Toți simțim această durere, a separării de cei dragi. Vă asigur că eforturile noastre vor duce la rezultate, dar fac un apel să fie respectate regulile și să nu uitați că gesturile necugetate se pot plăti scump, chiar dacă prețul nu este sesizat imediat de cei care, poate din neștiință sau teribilism, fac greșeli sau gesturi ireparabile", a declarat Marcel Vela.

"Le mulțumesc lor..."

"Vreau și eu să-mi exprim recunoștința față de  angajații MAI, mă refer în mod special la cei care se află în prima linie, inclusiv sportivilor campioni care s-au oferit să vină alături de colegii lor în zona operativă care au coborât de ieri în stradă. De asemenea, transmit toată recunoștința și celor care lucrează în sistemul sanitar, dar și celor care îndeplinesc un rol esențial în viața de zi cu zi, anonimi, fiecare la locul său, cei care continuă să-și ducă la bun sfârșit îndatoririle în sprijinul nostru, al tuturor", a completat el.

Întrega Românie simte astăzi aceeași recunoștință pentru cei din prima linie

"Sunt pe deplin convins că întrega Românie simte astăzi aceeași recunoștință pentru a vă arăta dvs., celor din prima linie, respectul si aprecierea ceas de ceas pentru eforturile extraordinare pe care le depuneți. Le mulțumesc celor care rămân acasă și-și protejează familia, bătrânii și pe cei suferinzi și fac apel din nou la spiritul civic și la unitate. Celor din diaspora la dragostea față de țară. Să rămână acolo și să își iubească pe cei dragi de aici din România, de la distanță în această lună, în aceste evenimente deosebite. Doar așa com depăși această perioadă grea", a mai spus Marcel Vela.

Mesaj pentru cei ce sărbătoresc Învierea Domnului

"Urez tuturor compatrioților noștri care sărbătoresc în această săptămână Învierea Domnului, acasă sau peste hotare, să aibă sărbători liniștite, un Paște binecuvântat și multă, multă, multă sănătate", a spus Vela în încheiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel