Marcel Vela, răbufnire: Cine a zis că nu sunt locuri la ATI?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Ministrul de interne Marcel Vela a răbufnit când a fost întrebat dacă mai sunt locuri la secţiile ATI. 

„Nu știu cine v-a spus, sunt locuri la ATI”, a răspuns Marcel Vela, unei întrebări din partea presei. „Sunt locuri la ATI! Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!”, a adăugat ministrul de Interne, vizibil deranjat de întrebare.

„Nu sunt locuri la ATI?!”, l-a întrebat apoi ministrul pe secretarul de stat Raed Arafat. „Sunt locuri la ATI...”, a completat Vela, conform digi24.ro

Raed Arafat, noi explicaţii 

Raed Arafat a intervenit și a declarat: „Deci, când spunem că nu sunt locuri la ATI în București înseamnă că în spitalele COVID din București nu mai sunt locuri de ATI. Când Timișoara spune că n-are locuri la ATI, înseamnă că n-are locuri la ATI”.

„Plus, una e situația care a fost în starea de urgență, una e situația care este acum. În starea de urgență am avut medici detașați, medici care au lucrat în alte spitale ca să sprijine structura pentru COVID, o parte din ei s-au întors la locul lor de muncă. Deci există locuri dacă începem să ducem fiecare bolnav și să-l trimitem în celălalt capăt al țării...”, a mai spus şeful DSU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel