Marea Britanie s-a RĂZGÂNDIT. Vrea persoane talentate din toată lumea
Autor: Ema Apostu pe 29 sep, 14:51 | Internațional

FOTO AGERPRES

Premierul britanic Boris Johnson a declarat că rămâne un susţinător al atragerii de persoane talentate din întreaga lume în Regatul Unit.

Boris Johnson a declarat că rămâne un susţinător al atragerii de persoane talentate din întreaga lume în Regatul Unit, după ce o comisie consultativă privind migraţia a raportat un deficit de lucrători în anumite meserii, relatează Reuters. "Rămân extrem de deschis ideii ca această ţară să fie o lumină călăuzitoare pentru geniile ştiinţifice care vor să vină aici, persoanele talentate care vin şi îşi fac vieţile aici. Este foarte important şi vom continua să facem asta", le-a spus el jurnaliştilor, scrie Agerpres."Însă, evident, vrem de asemenea să avem control asupra sistemului nostru de imigraţie. Şi, mai presus de orice, vrem să ne asigurăm că persoanele care cresc în această ţară primesc oportunităţile şi competenţele de care au nevoie", a adăugat Boris Johnson.

Declarația vine în contextul în care, înainte de BREXIT, britanicii se plângeau de prezența imigranților, spunâd că le iau locurile de muncă.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri