Marele Vernisaj de Vară 2020, la Muzeul Național de Artă Contemporană
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Cu ocazia deschiderii noului sezon expozițional în data de 10 iunie 2020, ora 17:00, la Palatul Parlamentului, Muzeul Național de Artă Contemporană extinde experiența muzeală în fața muzeului,în aer liber, unde se pot respecta regulile de distanțare.

„Doar primii 500 de oameni vor putea ajunge până în fața muzeului, unde o scenă cu muzică live, două baruri și patru ecrane cu vizualuri din noile expoziții vor umple timpul de așteptare pentru accesul în muzeu. Restul vizitatorilor vor putea intra pe măsură ce alți oameni părăsesc evenimentul.

Expoziții: Arta ca liant social, Radu Comșa – Discuție reducționistă în 4 culori, Petru Lucaci – Material Scapes, Colecția MNAC – Văzând istoria: 1947-2007 etc.

Program expoziții: 10.06.2020 – 25.10.2020

În data vernisajului, 10 iunie 2019, muzeul se deschide la ora 17:00. În perimetrul muzeului, evenimentul va fi limitat la 500 de oameni. Accesul în clădire se face până la ora 21:00 inclusiv, iar în interior evenimentul se prelungește până la ora 22:00.

Bilet: 20 lei. Biletele se achiziționează la intrare. Suma strânsă din vânzarea biletelor acoperă cheltuielile de implementare a măsurilor de siguranță.

CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

În vederea desfășurării evenimentului în condiții de siguranță, MNAC a implementat normele stabilite de autorități și apelează la cooperarea participanților la vernisaj.

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască, atât în aer liber, cât și pe toată durata vizitei în muzeu;

Termometrizareanoncontact a vizitatorilor și triajul observațional. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la eveniment;

Respectarea de către participanți a distanțării de minimum 2 m față de alte persoane;

Vor exista soluții dezinfectante la intrarea în spațiul delimitat al evenimentului;

Vizitatorii vor fi îndrumați pe fluxuri de intrare și de ieșire separate, atât la interior, cât și în aer liber, pentru a facilita menținerea distanței fizice”, arată MNAC într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel