Urmărește emisiunea live
Maria Vigheciu, BĂTUTĂ! În lacrimi, influencerița a povestit TOT
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
După cazul din Târgu Jiu, unde o fetiță de 13 ani a fost bătută cu bestialitate, Maria Vigheciu a povestit, plângând, prin ce a trecut ea.

Influencerița Maria Vigheciu a povestit, pe Instagram, după ce a văzut imaginile cu fetița din Târgu Jiu umilită și bătută, un episod care i-a lăsat un gust amar. Abia începuse școala, la o instituție publică din centrul Bucureștiului, lângă Casa Poporului și pentru că ea provine dintr-o familie cu șapte copii, era jignită. Oamenii o criticau spunându-i că familia ei e pocăită sau că sunt săraci. 

La vârsta de șase ani, Maria Vigheciu a început să simtă rușinea și umilința, în văzut colegilor și al învățătorei.  

„Am experimentat rușinea până la cel mai adânc nivel. Eram bătută în pauze, în clase, într-o instituție publică. Îmi vine să plâng... Țin minte că voiam să se termine chestia asta și îi spuneam mamei că nu mai vreau să merg la școală pentru că se întâmplă lucruri foarte urâte. Ea credea că ăsta e modul meu de a spune că mai vreau să mai stau acasă cu ea. Nu m-a crezut la început, credea că mint”, a povestit Maria Vigheciu, cu ochii în lacrimi. 

„Mama a acționat și pe cale legală”, a mai spus Maria Vigheciu, menționând o serie de plângeri. 

„Până să mă mute din clasă, a trebuit să treacă un semestru. Învățătoarea, pe mine și pe un coleg, Remus, ne bătea cu pixul în cap. Așa acționau și colegii”, a precizat influencerița. 

În continuare, Maria Vigheciu a făcut un apel la comunitatea ei: „Nu așteptați după instituțiile publice să facă dreptate. Schimbarea începe cu voi. Dacă asistați la aceste scene, nu le lăsați să se întâmple”. 

Privind agresoarea fetiței din Târgu Jiu și familia acesteia, influencerița a spus că „nu judecă”, menționând că e că „nimeni nu face rău dacă nu e tratat cu rău”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel