Marian Oprişan, atac DUR la adresa directorului Spitalului Judeţean Focşani: Atentează la sănătatea medicilor
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a lansat un atac dur la adresa directorului interimar al spitalului judeţean de Urgenţă Focşani, din partea PNL. 

"Dragi vrânceni,

Directorul interimar al Spitalului Judetean de Urgență Focșani, dr. Negoiță Malpraxis (PNL), într-o complicitate criminală cu liberalii din fruntea Prefecturii Vrancea și ai DSP Vrancea, atentează la sănătatea medicilor și a dumneavoastră!

Au sosit la Spitalul Judetean de Urgenta "Sfantul Pantelimon" Focșani echipamentele de testare a personalului medical si a contactilor lor, achiziționate cu banii alocați de către noi, Consiliul Județean! Deși echipamentele cu o valoare de 594.984 lei puteau fi montate, ele au fost ascunse într-o magazie, să se pună praful pe ele.
Înainte de a fi internat abuziv, cu poliția, de inconștientii de la PNL, stabilisem cu directorul spitalului, Costel Mândrilă, că acest echipament să fie instalat în Laboratorul BK din cadrul Secției de Pneumologie și să fie deservit de echipa de specialiști acreditată RENAR.

Iată, însă, că noi, cei care am plătit pentru achiziționarea echipamentului nici nu am fost informați în legătură cu faptul că acesta a ajuns, pentru a face, măcar, documentele necesare de recepție!

Deși existau spatiile, circuitele și personalul medical necesar punerii în funcțiune a aparatului de testare, liberalii care conduc spitalul refuză să dispună instalarea echipamentului, pentru a se trece imediat la testarea personalului medical și a contacților acestora!

Atrag atenția că aparatura a fost achiziționata în timp de criză, pentru criză, din banii vrâncenilor, și nu admit ca aceasta sa fie dosită într-o magazie a spitalului din interese politice!

Solicit ministrului sanatatii să ordone instalarea de urgenta a aparatului pentru a veni in sprijinul cadrelor medicale și nu numai! Stim cu totii ca cele 130 de paturi din Pavilionul Infecțioase destinate tratarii pacienților cu Covid-19 sunt ocupate, la momentul actual, în proporție de 97%! Mai mult de atât, 60% dintre pacienții infectați sunt cadre medicale din spitalul Județean.

În Vrancea suntem în plină pandemie, cu o creștere de 110 cazuri de duminică până astăzi, iar PNL continuă să își bată joc de sănătatea medicilor din Spitalul Județean de Urgență și de sănătatea vrâncenilor!

Domnilor dentiști de pe la Soveja, prefectule de carton, faceți lucrurile pentru care sunteti platiti din bani publici, lasati ordinele politice la sediul PNL, altfel veti raspunde cumplit!

Vrancenilor le transmit multa sanatate si le reamintesc ca nu are de ce sa le fie frica, peneleul pica!

#OM", a scris Marian Oprişan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel