Răsturnare de situație în PSD, după ”răscoala” lui Oprișan. Firea: Lucrurile rămân cum s-au stabilit!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Gabriela Firea, care deschide lista PSD Bucureşti pentru Senatul României, a comentat scandalul legat de Marian Oprişan şi scoaterea sa de pe listele PSD Vrancea pentru parlamentare. 

"A fost un vot în Comitetul Politic Naţional. Sub nicio formă  nu pun la îndoială votul colegilor noştri. Este absolut normal ca o conducere a unei formaţiuni politice care răspunde în faţa întregului partid şi a oamenilor, cetăţenilor, să ia cele mai bune decizii la nivel politic în toate organizaţiile. Dacă acolo au fost anumite probleme şi s-a decis această schimbare în bine la Vrancea, eu nu am cum să fiu de altă părere.

Îmi pare foarte rău de domnul Marian Oprişan, dar trebuie să înţeleagă că deciziile care se iau la nivelul partidului sunt din dorinţa de a schimba în bine imaginea formaţiunii politice. Când ni se trag anumite semnale din partea societăţii civile, trebuie să ţinem cont de ele. Sunt sigură că domnul Ciolacu, dl Stănescu, dl Dîncu nu au absolut nimic împotriva dlui Oprişan şi, probabil, dacă se va putea se va menţine o relaţie de colegialitate. În plan politic, decizia a fost luată, lucrurile rămân cum s-au stabilit. Nu e normal să comentăm de pe margine, dacă avem ceva de spus, o facem în forurile politice", a declarat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel