Mario Fresh, REPLICĂ după DEZVĂLUIRILE lui Alex Velea
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mario Fresh a reacționat după dezvăluirile făcute de Alex Velea privind scandalul dintre ei.

Mario Fresh și Lino Golden s-au separat de Alex Velea, cel care i-a ajutat să ajungă cunoscuți. Prin intermediul unei video postat pe Youtube, Velea și-a spus punctul de vedere. 

Mario Fresh n-a rămas indiferent și, la scurt timp, i-a răspuns lui Alex Velea printr-un mesaj pe Instagram.

„Am fost un GoldenBoy de la bun început şi aşa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viaţa. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios şi foarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat”, a scris Mario Fresh.

De asemenea, artistul a precizat că „ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok şi aşa... povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta... Apreciez faptul că a fost cerebral şi încheie acest capitol aşa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe-uri rele, doar recunoştinţă şi mulţumiri pentru UnQ Alex! GoldenBoy pe viață! #13”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am fost un GoldenBoy de la bun inceput si asa o sa raman, indiferent de drumul pe care mă va conduce viata. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung, iar atunci cand am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost cate ceva de adaugat sau de schimbat in vlogul pe care l-a facut, dar e ok si asa... povestea suna diferit de la fiecare om implicat in treaba asta... Apreciez faptul ca a fost cerebral si incheie acest capitol asa frumos.Nu vreau sa merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunostinta si multumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13

O postare distribuită de MARIO FRESH (@goldenboymario) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel