Marius Budăi, apel către PNL: Să terminăm cu poezia austerității. Să ne spună foarte clar
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Marius Budăi
Marius Budăi
Marius Budăi a făcut un apel către actuala putere pentru a înceta cu ”poezia austerității”. De asemenea, ministrul Muncii le-a cerut celor din PNL să facă precizări clare în legătură cu planurile de guvernare.

Marius Budăi a intervenit în direct la România TV unde a vorbit despre creșterile economice ale României și a făcut pe această cale un apel către actuala putere. 

”Mi-aș dori foarte mult să terminăm cu această poezie a austerității pentru că, vedeți dumneavoastră, Banca Mondială revizuiește pe plus creșterea economică a României, FMI revizuiește pe plus creșterea economică a României. Dar recent, și domnul Orban spune că a discutat cu domnul guvernator al BNR și că situația economică a țării este ok. Când să îi credem pe acești oameni? Când ne spun până ieri, până a trecut moțiunea, că nu sunt bani sau de când a trecut moțiunea și trebuie să formeze un Guvern ne spun că trebuie să ne dea pensii și salarii. Apelul meu către ei este foarte clar, să ne spună dacă vor continua cu implementarea acestei legi a salarizării unitare și dacă vor continua cu implementarea legii pensiilor, dar fără să ne ascundă o tăiere, mascare, prin impozitare progresivă”, a precizat Marius Budăi într-o intervenție la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel