Marius Budăi candidează pentru un nou mandat de deputat. "Orice zi în plus cu PNL dăunează grav României"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Marius Budăi
Marius Budăi
Marius Budăi, fost ministru al Muncii, deschide lista PSD pentru Camera Deputaţilor la Botoşani. Acesta afirmă că orice zi în plus cu PNL la guvernare dăunează grav României. 

"PSD BOTOȘANI a depus astăzi listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților. Le mulțumesc tuturor colegilor din PSD BOTOȘANI pentru încrederea și onoarea acordată de a deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților!

Candidez pentru încă un mandat de deputat cu hotărârea de a lupta ferm împotriva tuturor măsurilor de austeritate care deja se anunță că vor fi promovate de Guvernul PNL-DREAPTA-UNITĂ, după alegerile parlamentare.

La nici un an de guvernare Orban_PNL_DREAPTA_UNITĂ, economia României este în haos, mediul de afaceri nu este sprijinit, locurile de muncă nu sunt protejate, puterea de cumpărare a cetățenilor români nu este protejată, datoria publică a României este la cel mai mare nivel de după Revoluție, ISR (investițiile străine directe) au cea mai mare valoare netă negativă de după Revoluție, criza sanitară nu este gestionată.

Sănătatea și educația nu sunt priorități pentru PNL.Orice zi în plus cu Guvernul ORBAN_PNL_DREAPTA_UNITĂ dăunează grav ROMÂNIEI.", a scris Marius Budăi pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel