Marius Csampar s-a apucat de gătit pe Internet, la un an după eliberare: „Trebuie să renunț la ideile de a face rău” / VIDEO
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură video Youtube Marius Csampar
Captură video Youtube Marius Csampar
Marius Csampar s-a apucat de gătit pe Internet, la un an după ce a fost eliberat din închisoare. El fusese condamnat la 99 de ani de închisoare pentru șase crime. 

La un an de când a fost eliberat din închisoare, Marius Csampar arată, pe Internet, că știe să gătească. Într-un live pe Youtube, fostul deținut s-a lăsat vizionat în timp ce face drob. 

„Am zis că trebuie să intru mai devreme (n.red. pe Live) pentru că durează mai mult să faci drobul, să-l gătești.”, spune Marius Csampar la începutul live-ului. 

Printre informațiile cu privire la rețetă, Marius Csampar le-a spus urmăritorilor săi de ce a ales titlul „Închisoarea te învață vs. rețetă” și a dat detalii din viața de după gratii.

„Mi-a venit astăzi (n.red. miercuri) o idee, în urma unor discuții. M-am gândit că ar fi bine să discutăm și despre lucrul ăsta. Mulți dintre cei care intră la pușcărie, unii vinovați, alți nevinovați, au opțiuni de a învăța lucruri bune sau rele. Nu mă pun pe mine! La mine se vede clar că am vrut să le învăț pe alea bune. Pentru restul plății care mi-a mai rămas, o să plătesc în fața lui Dumnezeu.”, precizează el. 

De asemenea, Marius Csampar a afirmat că „la închisoare poți învăța și lucruri bune. (...) Am spus că trebuie să lucrez cu mine și să renunț la ideile de a face rău, de a distruge. (...) Cel mai bine e să te bați prin vorbe.”

Marius Csampar, românul condamnat la 99 de ani de închisoare pentru șase crime, a fost eliberat după 22 de ani în spatele gratiilor, în 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel