Marius Şumudică a dezvăluit: Gigi Becali mi-a salvat familia. ”Indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta”
Autor: Florin Răvdan pe 11 noi 2020 / 09:26 | Fotbal

Marius Şumudică a dezvăluit că Gigi Becali, patronul FCSB, i-a salvat familia. 

”Vreau să scot un singur gest în evidență. Îi mulțumesc lui Gigi Becali. E un om extraordinar. N-am mai vorbit de 9 luni cu el , dar ce face el... mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac.

Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta.

S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi,” a dezvăluit Marius Șumudică într-o intervenție la emisiunea Liga DigiSport.

Totul s-a întâmplat după ce familia lui Marius Șumudică s-a infectat cu coronavirus. Gigi Becali a cumpărat un medicament din Rusia care se pare că vindecă oamenii infectați cu COVID. Medicamentul nu este acreditat de Uniunea Europeană. 

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri