Marius Șumudică i-a spus translatorului ”trebuie să-ți găsești alt job”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Marius Șumudică a părut tensionat la o conferința de presă, dar a avut și un moment amuzant.

CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar din UEFA Champions League, după ce a trecut, în prelungiri, de Borak Banja Luka.

La un moment dat, translatorul nu a mai putut ține pasul cu antrenorul CFR-ului.

„Încă nu eeste pregătit. Trebuie să-ți găsești alt job", a spus, zâmbind, Marius Șumudică, îmbrățișându-l ulterior pe translator.

VIDEO

La finalul partidei, antrenorul Marius Șumudică a vorbit despre cum s-a desfășurat meciul cu Borac Banja Luka. Un jurnalist din Bosnia și Herțegovina i-a spus că echipa sa, CFR, a fost ajutată de regula golului în deplasare, care a fost eliminată de UEFA din acest sezon. Marius Șumudică s-a arătat puțin iritat de această întrebare. „Da, dacă nu era scoasă această regulă, la Cluj trebuia să fie vreo 7-1 și azi trebuia să fie vreo 6, 7-0. Până să marcheze ei. Trebuie să fiți realiști, nu mă puneți într-o situație proastă ca să vă dau răspunsuri greșite. Ok, vă rog, respectați-mă, pentru că eu vă respect, respect această țară.

M-am simțit foarte bine aici, aveți condiții foarte bune, am stat într-un hotel incredibil. Azi am fost la o farmacie și e incredibil. Patronul a făcut tot posibilul să mă ajute, chiar dacă nu sunt din țara asta. Felicitări și toate cele bune pentru Banja Luka!', a spus Șumudică. Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel