Mărturia interlopului Costel Raiciu, înainte de a se preda. Coarnă, REACȚIE: Probele să vorbească!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Înainte de a se preda autorităților, interlopul Costel Raiciu a făcut un live pe Facebook. Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a reacționat în acest caz. 

Interlopul Costel Raiciu, dat în urmărire națională, s-a predat polițiștilor la două luni de la scandalul din Chiajna. Bărbatul e acuzat că a coordonat un atac împotriva unor rivali.

Înainte de a se preda, Costel Raiciu a făcut un live pe Facebook în care a declarat că „sunt aproape de IGPR. Să se facă dreptate în dosar. S-au dus mincinoșii ăștia să vorbească ce au vrut și ce n-au vrut... Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine. Viața merge înainte și sper să se facă dreptate”.

Coarnă, reacție după gestul lui Raiciu 

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a spus la România TV că „are și el partea lui de adevăr în toată această expunere. Să lăsăm probele să vorbească. Povestea cu „nu sunt nevinovat”, în general vorbind... majoritatea pleacă cu „Nu”. Sigur că, ulterior, în timp ce se prezintă probele își revizuiesc atitudinea și comportamentul față de faptă. Vorbim de acele circumstanțe atenuante ori relevante, în funcție de poziția pe care o adoptă în anchetă, când vorbim de probe directe”. 

„E o anchetă în curs, doar un judecător poate să stabilească într-un final vinovăția sau nevinovăția”, a încheiat Coarnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel