Mărturie înfiorătoare în cazul crimei din Capitală. Fiica soților ar fi asistat la scenă: „Mi-a zis mie că a spălat cuțitul”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
O femeie a fost ucisă miercuri, într-un apartament din Sectorul 3, de soțul ei. Mai mulți martori au făcut declarații șocante. Fiica celor doi, în vârstă de 15 ani, ar fi asistat la scenă.

Secția 13 Poliție a fost sesizată prin apel 112, miercuri, 1 iulie cu privire la faptul că o femeie a fost înjunghiată într-un apartament situat în Sectorul 3 al Capitalei. 

La locul faptei au intervenit polițiștii și un echipaj medical. La scurt timp a fost constatat decesul, în ciuda eforturilor medicilor.

La crimă ar fi asistat fiica soților, în vârstă de 15 ani

Martorii povestesc că în locuință s-ar fi aflat fiica soților, în vârstă de 15 ani. Minora ar fi asistat la scena odioasă.

„Fetița ei am înțeles că era la calculator. Mi-a zis mie că a spălat cuțitul, s-a schimbat de haine și a plecat”, a spus un martor, conform Antena3.

Martorii au mai precizat că „am auzit că țipa, cam 30 de secunde, duoă care s-a oprit. Au ieșit și niște vecini din bloc și cam atât. Până am coborât eu să merg la un alt bloc au venit echipajele”.

Bărbatul de 49 de ani s-a predat poliției. Familia era văzută de cunoscuți ca fiind „serioasă, respectuoasă”.

Acum, 3 copii, doi în clasa a VIII-a și un băiat de 20 de ani, au rămas fără mamă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel