Mărturii din iadul fetiței bătute de mamă. Sora copilei: Avea o gaură în cap. Poliția mi-a zis că nu e treaba mea
Autor: Ema Apostu pe 15 sep, 10:28 | Social

Sora fetiței care a fost snopită în bătaie de mama ei a făcut declarații sfâșietoare.

"Pe mine m-au crescut bunicii. Mama şi tata s-au despărțit când eu aveam maxim o lună. M-au crescut bunicii, mai mult din dorinţa bunicului. Nu am dus o viață roz. Bunica era destul de agresivă cu mine. Ajungeam de multe ori bătută la şcoală. Profesorii au vrut să sune la Protecţia Copilului doar că încercam să acopăr, să muşamalizez, pentru că îmi era foarte frică.

În jurul vârstei de 13 ani şi jumătate, sora mea, care în momentul de faţă are 15 ani, a fugit de acasă pentru că mama a bătut-o şi a venit la mine la bunica. Suntem doar surori de mamă. Avea vânătăi peste tot, plângea, nu putea să doarmă. Era traumatizată. Pe mine nu m-a dorit, a încercat doar să îl țină pe tata lângă ea", a povestit Nicoleta, în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

"Poliția mi-a zis că nu e treaba mea"

 

"Anul trecut, în decembrie, sora mea de 3 ani și-a spart capul. Ea a spus că a căzut din pat, dar nu a fost așa. Vecinii mi-au spus că avea o gaură în cap. Am fost la Poliție și mi-au zis că nu e treaba mea și să îl las pe taică-su să își facă treaba. Oriunde apelam îmi spuneau că nu pot să fac nimic”, a povestit tânăra de 19 ani.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri