Masă de aer cald. VREME atipică pentru februarie! Reprezentant ANM: La ce să ne așteptăm
Autor: Rodica Mitu pe 31 ian, 10:39 | Vremea

Vreme

Alina Șerban (ANM) a spus cum va fi vremea în weekendul 1-2 februarie.

„Pentru început, vom vorbi de informația de ultimă oră, respectiv mesajul de atenționare meteorologică, în vigoare până mâine dimineață, și care vizează intensificări ale vântului în zona montană, mai ales în zona montană înaltă, acolo unde vor fi și precipitații sub formă de ninsoare în general. De altfel, precipitații, astăzi, se vor semnala în centrul, vestul și nordul teritoriului, în general sub formă de ploaie, mixte în zonele montane.

Însă, sâmbătă și duminică, o masă de aer cald va determina o încălzire treptată, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă! Ce înseamnă acest lucru? Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată, cu peste 12-15 grade. Vorbim de temperaturi maxime de 16-17-18 grade în partea de sud, 13-15-16 în celelalte regiuni”, a spus, vineri, Alina Șerban, meteorolog ANM, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Și în zona Capitalei, vom avea mâine și duminică temperaturi maxime de 16-17-18 grade, când, în mod normal, ar fi trebuit să avem 3-4 grade”, a adăugat meteorologul. 

Te-ar putea interesa și ....
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri