Masca în spații deschise, obligatorie într-un nou oraș? Ialomițeanu, ATAC dur la autorități. "Situația NU e bună"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Gheorghe Ialomiţianu
Gheorghe Ialomiţianu
Gheorghe Ialomițeanu a ATACAT dur autoritățile dintr-un oraș din România. Acolo s-ar putea impune purtarea măștii de protecție în aer liber. 

Gheorghe Ialomițianu, membru ALDE, a intervenit marți după-amiază în direct la România TV unde a fost întrebat dacă Brașovul ar putea fi următorul oraș în care se va impune obligativitatea purtării măștii de protecție în aer liber. 

”Sunt discuții că ar trebui să se poarte măști de protecție în zonele aglomerate. Eu cred că și autoritățile locale poartă o răspundere. Trebuie să ia măsuri nu doar să îi sancționeze pe oameni ci și față de obligațiile potrivit legii. Să dezinfecteze, să ofere măști celor cu venituri mici. Discut cu pensionari care spun că nu au venituri suficiente. Ar trebui ca Guvernul să se gândească și la posibilitatea ca oamenii să respecte măsurile. La Brașov nu avem o situație foarte bună. Chiar la Brașov primăria nu a respectat Ordonanța Militară Nr.4, nu a dezinfectat scările de bloc și așa mai departe. Mai mult, mediul de afaceri are nevoie de sprijin”, a declarat Gheorghe Ialomițianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel