Mașina președintelui Senatului, accident cu un troleibuz. Anca Dragu era în autovehicul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mașina președintelui Senatului, accident cu un troleibuz. Anca Dragu era în autovehicul / Foto: Facebook Anca Dragu
Mașina președintelui Senatului, accident cu un troleibuz. Anca Dragu era în autovehicul / Foto: Facebook Anca Dragu
Mașina președintelui Senatului, Anca Dragu, a fost implicată într-un accident rutier.

O mașină a SPP s-a ciocnit cu un troleibuz, pe strada Buzești, din Capitală. Președintele Senatului, Anca Dragu, era pasager în autovehicul, transmite Realitatea PLUS. Nu au fost persoane rănite. Ambii șoferi au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind zero. Accidentul s-a produs la puțin timp după tamponarea mașinii din coloana oficială a premierului Florin Cîțu de la Vâlcea.

Mașină din coloana premierului Cîțu, implicată într-un accident rutier

O mașină din coloana oficială a premierului Florin Cîțu a fost implicată joi într-un accident, în Râmnicu Vâlcea, anunță Mediafax. Alina Gorghiu, susținător al lui Florin Cîțu în competiția internă, a declarat, pentru sursa citată, că o mașină a fost implicată într-o tamponare, în Râmnicu Vâlcea. Alina Gorghiu a spus că în mașină nu se afla premierul. Acesta participa la o întâlnire în sediul Prefecturii Vâlcea. La rândul său, Rareș Bogdan a spus că în timp ce premierul se afla în activitate, o mașină a plecat să alimenteze, iar la întoarcere a avut loc o ușoară tamponare.

”Mașina nu se afla în coloana oficială, iar premierul era în clădirea Prefecturii la momentul producerii tamponării”, a spus Rareș Bogdan, pentru sursa citată. Mașina implicată în accident nu este cea cu care circulă prim-ministrul, ci alta din coloana sa oficială. Rareș Bogdan a făcut aceste precizări după ce inițial apăruse informația potrivit căreia mașina care a fost implicată în accident este cea care îl transportă de obicei pe premierul Florin Cîțu.

Potrivit România Tv, în momentul în care a vrut să facă stânga pe strada din fața Prefecturii, șoferul nu s-a asigurat așa cum ar fi trebuit și a lovit o mașină care circula regulamentar. Niciuna dintre cele două mașini nu s-au oprit. A fost o tamponare ușoară, dar rămâne de văzut cum își va lua dovada pentru reparații șoferul autoturismului lovit. Florin Cîțu a fost întrebat în conferința de presă dacă a fost informat despre acest incident, dar a spus că nu știe absolut nimic și va cere informații ulterior. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel