Maşini blocate, trafic restricționat. SE ÎNCHID drumuri! Viscolul va continua până la noapte!
Autor: Rodica Mitu pe 27 ian, 08:25 | Social

Tulcea

După ce a nins aproape toată noaptea, de această dată autorităţile nu au mai fost găsite nepregătite! Pe drumurile naţionale şi pe cele judeţene, aproape pe toate, se circulă în condiţii de iarnă, scrie Tulcea Noastră. 

Din păcate, configuraţia geografică a judeţului Tulcea şi predispoziţia la vânturi puternice, din lipsa barajelor naturale, a făcut ca, în unele zone, zăpadă să pună probleme în trafic.

Prima interdicţie a Centrul de Coordonare a Intervenţiei a fost cea de restricţionare a traficului greu pe DN 22A, maşinile mai mari de 7,5 tone fiind oprite.

Cel mai probabil, în această dimineaţă se vor mai închide şi câteva drumuri judeţene: Stejaru – Ceamurlia de Jos – Vasile Alecsandri, Victoria – Beştepe şi Tulcea – Agighiol.

Până la noapte, meteorologii anunţă precipitaţii sub formă de ninsoare şi intensificări ale vântului de până la 70 km pe oră, care va viscoli zăpada.

Din aceste considerente, autorităţile fac apel la persoanele care vor să se deplaseze în afara localităţilor cu autoturismele să nu facă acest lucru decât dacă este absolut necesar, iar maşina să fie pregătită pentru iarnă.

Deja, în zonele menţionate mai sus, au rămas blocate în trafic sau în şanţuri peste zece autovehicule, scrie tulceanoastra.ro

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri