Măsurare temperatură în locuri publice. Dr. Monica Pop: Arată neîncredere în cetăţean. Este o jignire!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Monica Pop
Monica Pop
Dr. Monica Pop critică în termeni duri măsurarea temperaturii de către paznicii de la intrarea în locuri publice închise. 

"Este o dovadă de neîncredere în populaţie. Exstă o singură situaţie în care se pot face operaţiuni medicale fără acordul pacientului, când este vorba despre boli psihice grave. În rest, este nevoie de acord. Măsurarea temperaturii este o operaţiune medicală minimă, deci nu poţi face un act unui om care nu şi-l doreşte. Este o jignire să te oblige cineva să ţi se ia temperatura. Am o întrebare. În perioada de urgenţă nu a fost această metodă, iar acum este. De ce?

Apoi, ce se întâmplă cu pacientul căruia i se depistează febra? În al treilea rând, 37,3 este o temperatură contestată de toţi medicii. Poate fi prezentă şi din cauza unor stări fiziologice. Măsuraţi-vă temperatura după o plimbare prin temperaturi de 35 grade afară. Să vedeţi cum treceţi de 37,5. Vorbim de femei la ovulaţie, fete la menstruaţie. Arată o neîncredere în populaţie!", a declarat dr. Monica Pop la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel