Măsurare temperatură în locuri publice. Dr. Monica Pop: Arată neîncredere în cetăţean. Este o jignire!
Autor: Florin Răvdan pe 19 mai 2020 / 17:42 | Sanatate

Monica Pop

Dr. Monica Pop critică în termeni duri măsurarea temperaturii de către paznicii de la intrarea în locuri publice închise. 

"Este o dovadă de neîncredere în populaţie. Exstă o singură situaţie în care se pot face operaţiuni medicale fără acordul pacientului, când este vorba despre boli psihice grave. În rest, este nevoie de acord. Măsurarea temperaturii este o operaţiune medicală minimă, deci nu poţi face un act unui om care nu şi-l doreşte. Este o jignire să te oblige cineva să ţi se ia temperatura. Am o întrebare. În perioada de urgenţă nu a fost această metodă, iar acum este. De ce?

Apoi, ce se întâmplă cu pacientul căruia i se depistează febra? În al treilea rând, 37,3 este o temperatură contestată de toţi medicii. Poate fi prezentă şi din cauza unor stări fiziologice. Măsuraţi-vă temperatura după o plimbare prin temperaturi de 35 grade afară. Să vedeţi cum treceţi de 37,5. Vorbim de femei la ovulaţie, fete la menstruaţie. Arată o neîncredere în populaţie!", a declarat dr. Monica Pop la Antena 3. 

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri