Măsuri Covid-19. IGPR: Sancțiuni de peste 980.000 de lei, în 24 de ore
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Acțiuni pentru limitarea răspândirii Covid-19 / Imagine de fsHH de la Pixabay
Acțiuni pentru limitarea răspândirii Covid-19 / Imagine de fsHH de la Pixabay
În ultimele 24 de ore, au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Peste 4.400 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 765 de acțiuni de verificare, la nivel național, arată un comunicat al IGPR. 

Au fost efectuate 54.033 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.

În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 4.661 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 984.702 lei.

„Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.”, precizează IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel