Mbappe s-a hotărât în privință cu mutarea la Real Madrid. Ce a spus francezul într-un interviu
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 21 ian, 14:04 | Fotbal

Foto: Agerpres

Tânărul star francez, Kylian Mbappe, a oferit un interviu în care a vorbit despre viitorul său

Tânărul star francez, Kylian Mbappe, a refuzat să comenteze zvonurile referitoare la un posibil transfer la Real Madrid, afirmând că este concentrat „sută la sută" asupra echipei sale actuale, Paris Saint-Germain, conform Agerpres.

„Toată lumea vorbește despre asta. Când eram mai tânăr, vorbeam şi eu. Însă acum sunt profesionist şi știu că nu este momentul. Suntem în luna ianuarie. Imaginați-vă că v-aș răspunde la întrebare şi aș spune ceva. Toată lumea ar comenta şi nu ar fi bine pentru PSG", a spus Mbappe, într-un interviu pentru BBC.

100% PSG

 

„Acum sunt la PSG şi sunt dedicat 100% acestui club. Vreau să-l ajut să crească în acest sezon, să câștige multe titluri, aşa că pentru mine nu este bine să vorbesc de viitorul meu. Mă gândesc la actualul meu club deoarece m-a ajutat. Am venit aici la 18 ani, aveam talent, dar nu eram un superstar. Acum, datorită clubului PSG şi echipei Franței, sunt un superstar", a adăugat campionul mondial în vârstă de 21 de ani.

Mbappe a mai spus că nu dorește să audă comentarii legate de viitorul său fotbalistic până la finalul sezonului. „Trebuie să rămân calm şi concentrat asupra echipei mele. După aceea, la finalul sezonului vom vedea. Însă acum sunt concentrat asupra jocului meu.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri