Covid-19: Un doctor francez acuză un meci de Champions League pentru epidemia din Lyon
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 03 apr, 17:29 | Fotbal

Foto: Agerpres

Un doctor francez a insistat că duelul de Champions League dintre Olympique Lyon (Franța) și Juventus Torino (Italia) a accelerat epidemia de coronavirus.

Un doctor francez a insistat că duelul de Champions League dintre Olympique Lyon (Franța) și Juventus Torino (Italia) a accelerat epidemia de coronavirus, conform Daily Mail.

Doctorul Marcel Garrigou-Grandchamp din Lyon a spus că „fotbalul a ajutat la accelerarea epidemiei". Medicul a alcătuit un grafic în care se poate observa că explozia de cazuri din Lyon a venit la fix două săptămâni după ce Juventus Torino a vizitat Stadionul Groupama.

Și meciul PSG - Borussia Dortmund a avut un impact negativ

 

Publicația franceză Le Parisien a subliniat pericolele altui meci internațional, dintre Paris Saint-Germain și Borussia Dortmund, pe 11 martie. Partida a fost disputată cu porțile închise, însă cel puțin 5.000 de fani ai parizienilor s-au adunat în jurul Parc des Princes.

Înapoi la situația din Lyon, Olympique a câștigat cu 1-0 în fața torinezilor, în tur, după care returul nu s-a mai jucat până astăzi. Fotbalul s-a oprit deodată în aceeași perioadă, odată cu suspendarea majorității campionatelor de fotbal europene.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri