Covid-19: Un doctor francez acuză un meci de Champions League pentru epidemia din Lyon
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un doctor francez a insistat că duelul de Champions League dintre Olympique Lyon (Franța) și Juventus Torino (Italia) a accelerat epidemia de coronavirus.

Un doctor francez a insistat că duelul de Champions League dintre Olympique Lyon (Franța) și Juventus Torino (Italia) a accelerat epidemia de coronavirus, conform Daily Mail.

Doctorul Marcel Garrigou-Grandchamp din Lyon a spus că „fotbalul a ajutat la accelerarea epidemiei". Medicul a alcătuit un grafic în care se poate observa că explozia de cazuri din Lyon a venit la fix două săptămâni după ce Juventus Torino a vizitat Stadionul Groupama.

Și meciul PSG - Borussia Dortmund a avut un impact negativ

Publicația franceză Le Parisien a subliniat pericolele altui meci internațional, dintre Paris Saint-Germain și Borussia Dortmund, pe 11 martie. Partida a fost disputată cu porțile închise, însă cel puțin 5.000 de fani ai parizienilor s-au adunat în jurul Parc des Princes.

Înapoi la situația din Lyon, Olympique a câștigat cu 1-0 în fața torinezilor, în tur, după care returul nu s-a mai jucat până astăzi. Fotbalul s-a oprit deodată în aceeași perioadă, odată cu suspendarea majorității campionatelor de fotbal europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel