Meciuri de fotbal MAI SCURTE? Ce alte scenarii sunt posibile
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Directorul executiv al Asociației Fotbaliștilor Profesioniști din Anglia, Gordon Taylor, a sugerat ca reprizele meciurilor de fotbal să fie mai scurte când sportul rege revine.

Directorul executiv al Asociației Fotbaliștilor Profesioniști din Anglia, Gordon Taylor, a sugerat ca reprizele meciurilor de fotbal să fie mai scurte când sportul rege revine, conform BBC.

Discuțiile despre revenirea Premier League, prima ligă engleză de fotbal, sunt în toi, iar Taylor spune că jucătorii sunt „îngrijorați" despre siguranța lor. „Nu sunt proști", a spus directorul pentru BBC. „Ei ar trebui să fie asigurați că este sigur".

Declarații întortocheate 

Totuși, Premier League a spus că ideea „nu este în discuții". Șeful ligii, Rick Parry, a spus că „nu au fost negocieri în legătură cu aceasta", dar a precizat în Comisie: „Nu cred că trebuie să eliminăm orice idee creativă":

Primul eșalon al fotbalului din Marea Britanie încearcă o revenire pe 8 iunie. Datele nu sunt încă suficient de clare, însă Parry a spus că sezonul curent trebuie terminat neapărat până pe 31 iulie.

Ce a transmis reprezentantul fotbaliștilor profesioniști

„Nu știm care este viitorul, dar știm ce propuneri am avut, ce idei am avut, posibilitatea mai multor înlocuiri, poate jocurile nu vor avea 45 de minute în ambele reprize, fiind vorba și despre terenuri neutre.

În mod ideal, trebuie păstrată integritatea competiție și, bineînțeles, acest lucru implică jucatul acasă și în deplasare și menținerea acelui număr de jucători ca înainte de suspendare.

Simplu fapt că ești într-un sport profesionist te face să fii foarte elastic. Trebuie să reușești să te ridici fiindcă o să ai mai multe impedimente decât atunci când totul merge bine, iar eu asta vreau să cred despre membrii mei (fotbaliștii profesioniști, n.r.)", a explicat directorul AFP, Gordon Taylor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel